150 Brukte biler på lager

Volvo Car Mobile Service

Få utført servicetjenester der du befinner deg

Volvo Car Mobile Service er et tilbud for Volvo og Polestar. Med en mobile servicetjeneste kan du avtale hvor og når en servicetekniker skal gjennomføre utvalgte servicetjenester på din bil. Volvo Car Mobile Service er nå under testing i et begrenset geografisk område i Stor-Oslo. For å se hvor tjenesten tilbys, vennligst benytt kartene på denne siden.

Mobile servicetjenester kan utføres på alle egnede steder, hovedsakelig innendørs eller under tak i garasje/carport eller parkeringshus med tilstrekkelig plass rundt bilen.

Jobber som oljeskift, service av bremser eller andre understellskomponenter som krever at bilen løftes må gjøres i våre verksteder. Det kan du bestille time til her.

Veiledende pris på tjenesten er kroner 750,- inkl. MVA og inkluderer ett oppmøte på avtalt sted. Eventuell parkeringsavgift kommer i tillegg og etterfaktureres. Utover prisen for tjenesten Mobile Service er kostnaden for arbeid og deler den samme som på verkstedet. 

Bestill mobile servicetjenester via skjemaet så blir du kontaktet av vår Mobile Service-tekniker.

For Care by Volvo-abonnenter, vil denne utkjøringskostnaden på kr. 750 erstatte vask av bil, og vil derfor ikke bli fakturert i forbindelse med ordinær service.

Se Ofte stilte spørsmål om, og vilkår for, Volvo Car Mobil Service nederst på denne siden.

Eksempler på mobile servicetjenester

  • Volvo Original Service på elbiler Volvo XC40, C40 og Polestar 2
  • Erstatte nøkkel
  • Skifte vindusviskere
  • Bytte speil/speilkåpe og montere pyntelister
  • Egnede kampanjer og garantiarbeid

For punkteringer og annet som krever løft av bil kontakt  Volvo Veihjelp

Kontakt oss for Mobile Service og vi tar kontakt med deg

Mobile servicetjenester tilbys i området markert med grått og opereres fra våre filialer Volvo Car Fornebu og Volvo Car Lillestrøm.

Fornebu: Asker og Bærum (Viken vest for Oslo)

Se stort bilde

Lillestrøm: Lillestrøm, Lørenskog, Gjelleråsen, Frogner (Viken øst for Oslo)

Se stort bilde

Ofte stilte spørsmål om og vilkår for Volvo Car Mobile Service

Hva er egnet sted for mobile servicetjenester?

Bilen må være parkert på flatt underlag med tilgang rundt bilen. Bilen må stå tørt, og helst innendørs. Servicetekniker må kunne parkere servicebil på egnet plass inntil 10 meter unna bilen. Servicetekniker tar kontakt og avklarer mulighetene for mobil service.

Kan min bil benytte mobile servicetjenester?

Mobile servicetjenester tilbys for Volvo og Polestar.

Hva koster mobile servicetjenester?

Pris for mobile servicetjenester på ønsket sted oppgis av tekniker. Veiledende pris er 750,- inkl MVA. Pris for arbeidet og eventuelle deler, er den samme som på verkstedet.

For Care by Volvo-abonnenter, vil denne utkjøringskostnaden på kr. 750 erstatte vask av bil, og vil derfor ikke bli fakturert i forbindelse med ordinær service.

Hvor tilbys mobile servicetjenester?

Pr. i dag tilbys mobile servicetjenester i Stor-Oslo, tilknyttet våre forhandlere på Fornebu og Lillestrøm.

Du kan benytte kart på denne siden for å se om du bor eller arbeider innenfor området hvor tjenesten tilbys.

I hvilke tilfeller må jeg benytte et verksted?

Operasjoner som bytte av bremsevæske, arbeid som krever at bilen løftes og periodisk kjøretøykontroll/EU-kontroll må utføres på et verksted. Service og andre henvendelser til verksted bestilles via vårt ordinære bestillingsskjema.

Hvordan gjennomføres Mobile Service?

Servicetekniker tar kontakt dagen før avtalt time for å bekrefte tid og sted. På avtaletidspunktet venter servicetekniker i inntil 15 minutter på avtalt oppmøtested før tekniker kjører videre. Serviceteknikerens oppmøte faktureres dersom kunde ikke møter som avtalt.

Det er av personvernhensyn ikke ønskelig at det tas bilder eller video av servicetekniker under arbeidet.

Er det mulig å få gjennomført oljeskift eller service på bremsesystemet via mobile servicetjenester?

Vi har ikke mulighet til å løfte bilen på slike oppdrag og kan derfor ikke gjennomføre oljeskift eller andre servicepunkter som krever dette.