163 Brukte biler på lager

Volvo privatleasing

Finn ut om privatleasing er noe for deg

Lettvint bilhold til en forutsigbar månedskostnad

Å privatlease er et godt alternativ til å kjøpe bil. Du betaler en forutsigbar månedskost og slipper således å binde opp kapital i et bilkjøp. Du disponerer bilen i avtaleperioden, som regel 3 år. Når du leaser er det lett å planlegge din neste leasing slik at du har ny bil den dagen avtalen utløper.

Volvo privatleasing - slik fungerer det

Med Volvo Privatleasing får du enkelt eierforhold. Velg først modell, ekstrautstyr, planlagt kjørelengde og startleie. Dette er med på å avgjøre den endelige månedsprisen. Denne kostnaden kan påvirkes av endringer i kjørelengde og renter. Leasingavtalen du tegner hos oss, varer normalt i tre år, og et etableringsgebyr kommer i tillegg. 

Vi tar oss av service og andre vedlikeholdskostnader. Da tilbyr vi tre år med gratis Volvo On Call og Volvo Assistanse. Etter leieperioden, vanligvis tre år, returnerer du Volvoen din og bestemmer selv om du vil ha en ny.

Oppdag Care by Volvo

Et populært alternativ til privat leasing er å abonnere på bilen du ønsker gjennom Care by Volvo. Hvis du sammenligner med tradisjonell privat leasing, får du mer med Care by Volvo. Blant annet er forsikring, service og praktiske tjenester som en ekstra bil når du trenger det inkludert.

Finn ut om CARE BY VOLVO er noe for deg

Fordeler med privatleasing

 • Du binder ikke opp egenkapital i en bil. 
 • Du trenger ikke å låne penger.
 • Fast månedskostnad
 • Ingen skjulte kostnader
 • Du får en ny og sikker bil med full garanti i leasingperioden
 • Du unngår risikoen for verditap. 
 • Du slipper alt styret med å selge bilen på slutten av leasingperioden. 
 • Service inngår
 • Volvo On Call inkludert
 • 3 års Volvo Assistanse inkludert
 • Når leasingperioden er over, kan du lease en ny bil. 
   

Interessert i å privatlease en Volvo?

Fyll inn din kontaktinformasjon under så tar vi kontakt om kort tid.

Vanlige spørsmål om privatleasing

Hvordan fungerer privatleasing av bil?

Privatleasing er et godt alternativ for deg som ønsker å leie bilen din i stedet for å eie den. Det du først må finne ut av er hvilken modell du ønsker, ekstrautstyr, planlagt kjørelengde og startleie. Dette er med på å avgjøre den endelige månedsprisen. Denne kostnaden kan påvirkes av endringer i kjørelengde og renter. Leasingavtalen du tegner hos oss, varer normalt  i tre år, og et etableringsgebyr kommer i tillegg. 
 
Kontakt oss i dag hvis du ønsker å finne ut hvor mye det koster å lease en bestemt bilmodell. 

Hvordan fungerer det med restverdi og privatleasing?

Volvo Car Stor-Oslo garanterer bilens restverdi når du leier den ut av oss. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på bilens avskrivninger i leieperioden.

Hvor langt kan jeg kjøre pr. år?

Når du bestiller bilen din, bestemmer du hvor mange km. pr. år du vil inkludere i din private leieavtale. Lengre kjørelengde gir en høyere månedlig kostnad. Hvis det viser seg at du har kjørt lengre enn det som er avtalt på returtidspunktet, kommer det en kostnad i tillegg som avregnes mot det du har kjørt for mye.

Tilbakelevering - hvordan fungerer det?

Vanligvis utløper abonnementsperioden din etter 36 måneder. Da skal du levere bilen tilbake til oss. Husk at bilen forventes å være i en tilstand som tilsvarer normal slitasje når det gjelder bilens alder. Når du leverer inn bilen din, blir den inspisert av oss. Skader som anses å være over normal slitasje må du betale for.

Mange er bekymret for eventuell påkost ved tilbakelevering av leasingbil som følge av slitasje og skader. Du unngår enkelt denne bekymringen med tilbakeleveringsforsikring.

Har du kjørt lengre enn avtalt kjørelengde, vil en ekstra kostnad tilkomme. Denne beregnes ut i fra overskredet kjørelengde.

 

 

Kan hvem som helst privatlease en bil?

For å kunne privatlease hos oss i Volvo Car Stor-Oslo kreves en godkjent kredittsjekk. 

Tilbakelevering av leasingbiler

Her gir vi deg svar på hva du må tenke på og hva som regnes unormal slitasje ved leasing.