150 Brukte biler på lager

Service og rens av aircondition

For å holde klimaanlegget optimalt trenger man en AC-service som vedlikeholder systemet. Med tiden mister airconditioninganlegget ca. 5–8 prosent kjølemiddel i året.

AC-service

Ved en AC-service fjerner man kondens som oppstår i systemet. Vi fornyer oljen i systemet som bidrar til å holde o-ringer og pakninger vedlike slik at de ikke blir tørre og skaper unødvendig lekkasje. Har systemet lite gass/kjølemiddel må kompressoren jobbe hardere, som igjen påvirker forbruket. Og med tiden kan det skape kompressorhavari.

Ved å gjennomføre en AC-service får du bedre inneklima, bedre drivstofforbruk og reduserer risikoen for større reparasjoner.

AC-rens

Lukter det vondt når du setter deg i kupeen og starter bilen? Den vonde lukten kommer av bakterier som med tiden dannes i luftekanalene til klimaanlegget. En AC-rens renser luftekanalene og dreper disse bakteriene. På den måten elimineres den vonde lukten. Ved en AC-rens skiftes også multifilteret.

Tips!

Et tips til å redusere risikoen for vond lukt er å ta i bruk airconditioningen jevnlig, også på vinteren. Da reduserer man kondens i luftekanalene og bakteriene vil ikke trives like godt.

Bestill service og rens på ditt klimaanlegg