163 Brukte biler på lager

Løsninger for bedriftskunder

Firmabil, fast billønn eller ansatte på kjøregodtgjørelse?

Om bedriften din har valgt bare en av disse mulighetene eller kombinerer flere løsninger, finnes det gunstige alternativer for alle ansatte som har bilordning.

Vi løser dette gjennom en rammeavtale, som er en bilavtale mellom din bedrift og Volvo Car Stor-Oslo. I avtalen tar vi inn alle løsningene dere har, slik at flest mulig ansatte kan benytte seg av den.

 

Fleksible rammeavtaler

Rammeavtalen gir dere mange fordeler, uavhengig av om bedriften har firmabiler eller om de ansatte kjører private biler på en annen form for bilordningsløsning. Fordelene er de samme og gir de ansatte meget gunstige ordninger ved å velge Volvo.

Selv om det de senere årene nok har vært en utvikling hvor man har gått fra tradisjonell firmabil over til privatbil med billønnsordning, så har ikke behovet for bil endret seg. Dermed har slike fordelsavtaler både blitt viktigere og mer populære. Gjennom at arbeidsgiver har en rammeavtale med oss, tar dere også vare på de ansatte og viser dem fordelene ved å være nettopp hos dere. 

Løsninger tilpasset din bedrift

Gjennom en rammeavtale, kan bedriften din også opprettholde en bilpolicy. Det er ikke sikkert at det lønner seg å slippe bilvalget helt løs. Hvilken profil ønsker dere å ha, ønsker dere å ha en gjenkjennelseseffekt på bilparken, skal bilene profileres. I arbeidstiden representerer man bedriften man jobber for.

Det er mange hensyn å ta og mange aspekter rundt bilhold i en bedrift. Vi hjelper deg å finne de mest gunstige løsningene basert på dine ønsker og behov.