221 Brukte biler på lager

Skadeverksted

Har bilen din fått en skade?

Ta kontakt med din forhandler, så vil de hjelpe deg. Det gjelder for både takst og leiebil, og inn- og utlevering av bilen i forbindelse med skade.

Lakk og karosserikontroll

Som et tillegg til våre servicepakker tilbyr vi kontroll av karosseri og lakk. Ved å oppdage ting som kan føre til rust over tid, klarer vi å forebygge større rustskader. Hvis vi finner noe som kan føre til rust, får du beskjed. Sammen blir vi da enige om det som må gjøres.

Reparasjon av bulk

Mange av oss har en eller annen gang opplevd å få et lite kakk i døren når vi har parkert. Hos oss får du rettet opp bulken uten å måtte male lakken på nytt, forutsatt at det ikke har oppstått lakkskader.

Bulkreparasjon er en teknikk som innebærer å lede bulker på bilen uten å male på nytt. Med spesialverktøy går vi inn bak platen og masserer ut bulken til den gjenvinner sin opprinnelige form. Dette er den billigste, raskeste og mest miljøvennlige metoden å fikse mindre bulker på.

Slik fungerer en skadereparasjon

Er uhellet ute, ordner vi alt for deg. For reparasjon av skade, tilbyr vi henting og bringing fra våre serviceverksteder.

Våre skadeverksteder tar seg av dialog med forsikringsselskapene, takserer og gir prisantydning, utbedrer skaden, reparerer glass og skifter ruter og ordner leiebil.

 1. Brukte reservedeler

  Forsikringsselskapene ønsker at brukte reservedeler skal brukes når det er mulig, alt for å holde kostnadene nede og bidra til økt bærekraft.
 2. Skadede detaljer

  Plastdeler repareres om mulig.
 3. Lakkering

  Skaden rustbeskyttes, grunnbehandles og lakkeres.
 4. Sluttmontering

  Alle deler som vi har måttet fjerne for å reparere bilen, settes inn igjen. Alle sikkerhetssystemer kontrolleres og gjenopprettes til normal modus.
 5. Sluttkontroll

  Når bilen er klar sjekker vi at jobben som er utført er i henhold til oppdraget vi fikk godkjent av forsikringsselskapet. 
 6. Ferdig!

  Vi kontakter deg når bilen er klar.