163 Brukte biler på lager

Ekstra trygghet

Som Volvo-kunde skal du ha et bekymringsløst bilhold. Her er en oversikt over noen av tjenestene vi tilbyr. Ta kontakt med kundeservice  hvis du vil vite mer om tjenestene våre.

Trenger du umiddelbar veihjelp kan du ringe:

I Norge: 800 30 060.
Utenlands: (+47) 22 32 39 50.

Forsikring med Volvia 

Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia Total Care maskinskade forsikring i 8 år eller inntil 200.000 km. Denne dekker også feilfylling og tap av nøkler. Skulle du være uheldig å totalskade din Volvo vil du få et utvidet forsikringsoppgjør. Forsikringen inkluderer og gir tilgang til privat behandling ved en eventuell ulykke.

Fullt forsikret med bilabonnement

Med et Care by Volvo-abonnement kan du dele bilen med hvem du vil uten ekstra kostnader. Med vår bilabonnementsforsikring har du kaskoforsikring som dekker bilen og er derfor ikke låst for en bestemt person. Kort sagt del med hvem du vil.

Volvo Cars app

Volvo Cars-appen er en tjeneste som forenkler hverdagen din og bidrar til at du får mer ut av din Volvo. Innhold og funksjoner er optimalisert for din bil og tjenestene du har. I appen finner du informasjon, veiledninger, hjelp og servicebestilling. Hvis bilen er tilkoblet, kan du også se bilens status og fjernstyre nyttige kjøretøyfunksjoner.

Hva er inkludert?

Volvo Cars-appen inneholder informasjon og veiledninger for bilen din, hjelp når du trenger det, og snarveier til servicebestilling. Brukere som har et tilkoblet bil-/Volvo Cars-abonnement, har også tilgang til en rekke fjernstyringstjenester. 

Har du ikke tilgang til Volvo Car-appen - ta kontakt med oss.

Volvo Assistanse - fri veihjelp i ett år

Kostnader for veihjelp er inkludert i ett år når du kjøper en ny Volvo. Hver gang du tar service hos et autorisert Volvo-verksted i Norge, forlenges veihjelpen med ytterligere ett år. Veihjelpen kan benyttes ved alle slags uhell - også ved "selvforskyldte" feil som tom tank, fylling av feil drivstoff, tap av nøkler og utelåsing, men her er det visse begrensninger på dekningsomfanget. 

Trenger du umiddelbar veihjelp kan du ringe:

I Norge: 800 30 060.
Utenlands:(+47) 22 32 39 50.

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer.

Din neste bil finner du hos oss

  • Nye Volvo

    Vi hjelper deg med å finne din nye bil. Sjekk ut våre spennende nye modeller her.

  • Care by Volvo

    Det fleksible bilabonnementet. En fast månedlig avgift, ingen skjulte kostnader og kun 3 måneders varsel.

  • Bestill eller abonner på nett

    Bestill på nett med noen få klikk. Enkelt, ikke sant?