150 Brukte biler på lager

Løsninger for deg som er ansatt

Har du firmabil, billønn eller kjøregodtgjørelse?

Uavhengig av hvilken løsning du har, nyter du godt av arbeidsgivers rammeavtale med oss. Du er inkludert som en del av arbeidsgivers bilflåte og dermed kan du nyte godt av de samme gode betingelsene.

Har du firmabil, er det sikkert en bilansvarlig der du jobber eller en bilpolicy i selskapet du må forholde deg til. Det kan være lurt å henvende seg internt for å sjekke ut hvilke føringer som gjelder for uttak av firmabil. Du må selvfølgelig gjerne kontakte oss, så skal vi hjelpe deg og svare deg på alle spørsmål du måtte ha.

Har du billønn eller kjører på kjøregodtgjørelse, står du som regel litt friere når det gjelder valg av bil. Om du kjøper eller velger privatleasing har ingen betydning, du vil kunne bruke arbeidsgivers rammeavtale uansett.

Privatleasing - et godt alternativ

Å privatlease er et godt alternativ til å kjøpe bil. Du betaler en forutsigbar månedskost og slipper således å binde opp kapital i et bilkjøp. Du disponerer bilen i avtaleperioden og bytter bil etter endt avtale. Hvis du ønsker kan tilleggstjenester som service og andre vedlikeholdskostnader eller forsikring inkluderes i leien.

For at du skal kunne bruke arbeidsgivers rammeavtale, er den eneste dokumentasjonen vi trenger en bekreftelse på at du er ansatt og at du mottar kjøregodtgjørelse ved bruk av bil i tjeneste eller har en fast billønn.