173 Brukte biler på lager

Glassverksted

Alt for en plettfri vindusrute

Hos oss kan du bytte bilens frontrute, bakvinduer og sidevinduer. Har du fått en steinsprutskade hjelper vi deg selvfølgelig med det også. 

Har du fått en irriterende steinsprutskade på frontruten din?

Det er mange som utsetter å reparere steinsprut,  både små og store skader. Den gode nyheten er at skader på frontruten som skyldes steinsprut kan fikses ganske raskt og egenandelen er ofte lav.

Dersom skaden får tid til å utvikle seg kan det hende at du må bytte ut hele glasset. Reparerer du steinspruten med en gang kan du slippe dette. Bestill derfor time i vårt glasserviceverksted med en gang du har fått en steinsprutskade.

Kontakt oss for time i vårt glasserviceverksted og vi tar kontakt med deg

Slik melder du inn glasskade med Volvia-forsikring

Har du Volvia-forsikring, kan du ta bilder av glasskaden direkte med mobilen din og sende den til oss for vurdering. Du slipper å oppsøke oss før bilen skal inn til reparasjon. 

Steinsprutskade

En steinsprutskade som kun består av en liten grop, behøver ikke repareres. Men om det er tilløp til sprekkdannelser, må steinspruten fikses – og helst med en gang du oppdager den. Har du fått en sprekk som følge av en sprutskade er et tips å beskytte sprekken med en steinsprutplaster til skaden er reparert.
 
Hva kan skje om jeg ikke reparerer steinsprutskaden?

Dersom steinsprutskaden har sprekker, kan fukt trenge inn og føre til at hele frontruten må byttes ut. Du risikerer også at vinduet kan sprekke mer. Også da må hele frontruten byttes ut.

Bytte vindusrute

Hvis frontruten har sprukket, må den byttes ut. Det kan også hende at du må bytte frontrute hvis den har blitt slitt. En studie fra Veg- og trafikkforskningsinstituttet (VTI) i Sverige fant ut at slitasje på bilens frontrute kan gi redusert sikt allerede etter 13.000 kilometer. Hvis du er i tvil om tilstanden til frontruten din, anbefaler vi deg å besøke et av glassverkstedene våre, så hjelper vi deg.

Kalibrering av vindusruten

Vi sørger for at den nye frontruten ikke bare er riktig montert, men også riktig kalibrert for din bil. En moderne frontrute er en støttende del av bilens design og kan blant annet omfatte kameraer og sikkerhetssensorer. Vi anbefaler derfor at du reparerer eller bytter vindusruten hos oss. 

Slik reparerer vi vindusruten din

Les mer om hvordan vi har bygget frontruten din, hvordan du bør ta vare på den og hva du bør gjøre ved steinsprutskade.

Her finner du våre glassverksted