218 Brukte biler på lager

Volvo EC40

Volvos helelektriske Crossover.

Ingen kompromisser

Med EC40 trenger du ikke å velge mellom strøm og miljø. Bare sett deg i førersetet, kjør og nyt den komfortable turen med One Pedal Drive, responsiv akselerasjon og firehjulsdrift.

Bygg din Volvo

Bli kjent med vår nye elektriske crossover 

Med en EC40 har din forpliktelse til en mer bærekraftig fremtid aldri gitt en bedre følelse. 

Avansert førerassistentteknologi

EC40 sin avanserte førerassistentteknologi kan hjelpe deg med å holde trygg avstand til biler foran deg, holde deg innenfor kjørefeltet, si ifra når det er trygt å gjenoppta kjøringen og stoppe bilen hvis du skulle møte en uansvarlig fører på veien.

Renere luft i bilen

Den avanserte luftrenseren fra Volvo holder opptil 80 prosent skadelige luftpartikler av typen PM 2,5 utenfor bilen, som en del av verdens første luftkvalitetssystem. Dermed kan alle i bilen nyte bedre og sunnere luftkvalitet, uansett hvordan forholdene er på utsiden. Du kan til og med overvåke partikkel- og pollennivåene utenfor bilen.

Eksterne app-tjenester

Abonner på vår pakkeløsning for digitale tjenester for å dra full nytte av alle tjenestene i Volvo Cars-appen, som fjernstyring av lås, luftrensing, forhåndsoppvarming og avkjøling av kupeen samt ladestart*.

Det du må vite om hjemmelading av elbil

Det lønner seg å installere egen ladestasjon hjemme. Da kan du lade raskere, tryggere og enklere.

Volvo EC40 utstyrsnivåer

Core

Panoramatak, Google Assistent, Google Maps, Google Play, elektrisk bakluke mm.

Se utstyrsliste på volvocars.no

Plus

Core funksjoner samt styreassistanse, BLIS, Cross Traffic Alert, Adaprive Cruise Control mm.

Se utstyrsliste på volvocars.no

Ultra

Plus funksjoner samt Harman Kardon Premium Sound, Luftrenser, 360° kamera mm.

Se utstyrsliste på volvocars.no

Volvo EC40 motoralternativer

Singel motor

Motortype El
Girkasse Automat
Drivverk Bakhjulsdrift
Effekt 238 hk
Dreiemoment 420 Nm
Akselerasjon 7,3 s 0-100 km/h
Drivstofforbruk l/100 km (WLTP)
El rekkevidde 484 km

Twin motor

Motortype El
Girkasse Automat
Drivverk Firehjulsdrift
Effekt 442 hk
Dreiemoment 670 Nm
Akselerasjon 4,6 s 0-100 km/h
Drivstofforbruk l/100 km (WLTP)
El rekkevidde 550 km

Singel Motor Extended Range

Motortype El
Girkasse Automat
Drivverk Bakhjulsdrift
Effekt 252 hk
Dreiemoment 420 Nm
Akselerasjon 7,3 s 0-100 km/h
Drivstofforbruk l/100 km (WLTP)
El rekkevidde 580 km

Vår helelektriske crossover

Volvo EC40 er en helt ny type bil. Den kombinerer komforten til en SUV med en mer elegant taklinje som minner om en mer tradisjonell lavbilmodell. Selv med høy sittestilling er bilen lett å komme inn og ut av. Panoramataket er installert som standard, og laminert med farget glass for effektiv beskyttelse mot gjenskinn og UV-stråler. Panoramataket bidrar til interiørets lyse og naturlige atmosfære.

Snakk direkte med Google i EC40. Ved hjelp av talekontroll kan du spille av favorittmusikken din og holde kontakten med venner, familie og kolleger. Last ned apper enkelt via Google Play og nyt et innebygd premium lydsystem fra Harmon Kardon. Livet i bilen vil bli bedre enn noen gang før.

Fakta om Volvo EC40

 • Opptil 580 km rekkevidde
 • 0–100 km/t på 4,6 sekunder med Twin Motor
 • Maksimalt tilhengervekt 1800 kg
 • Google innebygd

Designdetaljer som skiller seg ut

EC40 har en silhuett som virkelig skiller seg ut med sin slanke sideprofil og kontrasterende sorte tak, speildeksler og matchende designdetaljer.

LED Pixel Technology

De nye lyktene er designet for å hjelpe deg med å unngå å blende andre trafikanter. 84 lys i hver frontlysenhet som tilpasser seg trafikken gjør den jobben, samtidig som du oppnår full effekt av  fortsetter å belyse veien foran deg.

Kupémiljø

Topografiinspirert, gjennomskinnelig og bakgrunnsbelyst innredning som skaper et naturlig beroligende lys og en moderne atmosfære. I bilen finner du også det dynamiske skinnfrie Connect-møbeltrekket som gjenspeiler bilens eksklusive karakter. 

Hjelp til med å finne ladestasjoner

Du kan bruke Google Maps til å finne ladestasjoner underveis. Dette er spesielt nyttig på lengre turer og kan hjelpe deg med å planlegge bilturen slik at reisen blir mindre stressende og mer forutsigbar.

Hva vil du vite om EC40?

Hvor lang rekkevidde har Volvo EC40?

EC40 får du med opptil 582 km rekkevidde. Den avhenger av flere faktorer som kjørestil, utetemperatur, vær, veiforhold og terreng. 

Ladetiden kan variere og er avhengig av faktorer som utetemperatur, gjeldende batteritemperatur, ladeutstyr samt batteriets og bilens tilstand. 

Er EC40 samme bil som C40?

Ja, det er samme bil. Endringen er kun i navnet. E for elektrisk.

Hvor mye vedlikehold og service trenger en Volvo EC40?

Den elektriske motoren i EC40 er forseglet for hele bilens levetid og er vedlikeholdsfri. Det betyr at helelektriske EC40 trenger mye mindre vedlikehold sammenlignet med en bil med forbrenningsmotor. Det kan føre til lavere driftskostnader.

Leveres Volvo EC40 med Apple CarPlay?

Ja. Apple CarPlay er standard på en helelektrisk EC40.*  

* Apple CarPlay kan bare brukes i kombinasjon med iPhone 5 eller nyere. Apple CarPlay og iPhone er varemerker fra Apple Inc.

Hva er lagringskapasiteten til Volvo EC40?

Bagasjerommet i en EC40 har en kapasitet på opptil 578 liter, inkludert plassen under gulvet i bagasjerommet. Det er en 31-liters lagringsplass under panseret for gjenstander du vil ha lett tilgjengelig, som for eksempel ladekabler.

 *Tallene er basert på WLTP-data som ble innhentet under spesifikke testforhold for C40 Recharge. Energiforbruket som oppnås i reelle forhold varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Ladetider kan variere og er avhengig av faktorer som utendørstemperatur, gjeldende batteritemperatur, ladeutstyr samt batteriets og bilens forfatning.

Aktuelle modeller og tilbud

 • Volvo privatleasing

  Oppdag fordelene med privatleasing. Med en leasingavtale hos oss i Volvo Car Stor-Oslo får du enkelt bileierskap til en fast månedlig kostnad.

 • Våre SUV

  Oppdag vårt utvalg av trygge og komfortable SUV fra Volvo

 • Ladbare hybrider fra Volvo

  Volvo tilbyr et bredt spekter av plug-in hybrider i alle størrelser. Finn modellen som passer best for deg.

Forsikring, service og finansiering