163 Brukte biler på lager

Løsninger for deg som er bilansvarlig

Fordelsbeskatning, TCO, leasing, hvilke tilleggstjenester er inkludert, kan vi få forsikring eller dekkhotell, bilpolicy? Spørsmålene kan være mange og kommer både fra selskapet og ansatte. Det er mye å tenke på og det kan derfor være vanskelig å ha alle svarene.

Ditt selskap, dine behov

Uavhengig om du er ansvarlig for en stor bilpark eller bare noen få biler så guider vi deg gjennom hele bilprosessen. Det er viktig for oss å dekke dine behov og finne den beste løsningen for deg.

Mange selskaper har en blanding av firmabiler, billønn og kjøregodtgjørelse. Uansett i hvilken kategori ansatte hører hjemme, så vil de ligge innunder arbeidsgivers bilflåte og således nyte godt av arbeidsgivers gode betingelser.

Ingen kunde er for stor – eller for liten

Om du skal hjelpe en ansatt som har billønn eller om du har behov for nye firmabiler til alle som har det, så hjelper vi deg. Hos oss finner du ett bredt sortiment av biler i flere prisklasser og med ulike teknologier som elbiler og plug-in hybrider.

Vi har stor erfaring med å hjelpe alt fra enkeltpersonforetak til selskaper med flere tusen ansatte og vi gjør alltid vårt beste for å finne den beste løsningen for deg. Vi kan selvfølgelig også hjelpe selskapet ditt med å opprette en bilpolicy om dere har behov for det.

Vi bryr oss om våre kunder

Vi vil att du som bedriftskunde hos oss skal ha ett så enkelt bilhold som mulig. Alle spørsmål du kan tenkes å ha når det gjelder bil og bilrelaterte tjenester, skal vi svare deg på. Vi bryr oss om deg og dine biler. Vi er tilstede og engasjerte i ditt bilhold og tror på at langsiktige partnerskap og samarbeid er den rette veien å gå.

Fleksible tilleggstjenester

Vi hjelper deg selvfølgelig med ulike finansieringsløsninger, serviceavtaler, dekkhotell og forsikring etc. Alt for att gjøre bilholdet så enkelt og oversiktlig mulig.

Service med deg i sentrum

Som kunde hos oss skal du føle deg godt ivaretatt også når bilen din er inne på service. Vi har egne kundekontor med wifi, slik at du kan koble deg opp og jobbe mens du venter hvis du har behov for det. Vi ønsker å ta vare på deg når du er kunde hos oss.

Fleet services - for et enklere bilhold

Hvordan ser håndteringen av bilparken i ditt selskap ut? Vi vet at det tar mye tid og ressurser å holde orden på alle aspekter av et bilhold. Det er her vi kommer inn og kan hjelpe deg. Vi kan utarbeide rammeavtaler med avtalte betingelser, hjelpe til med bytte av bilbruker, booking av service og dekkskift. Vi håndterer ikke bare bilbestillinger og innleveringer av bil, men ønsker å være med og optimere din bilpark samtidig som vi kan gi råd i for eksempel skattespørsmål.

Våre eksperter hjelper deg

Uansett størrelse på bilparken du administrerer så hjelper våre rådgivere deg med en rammeavtale. Den inkluderer firmabiler, ansatte på kjøregodtgjørelse eller fast billønn og tilleggstjenester som finansieringsløsninger og mange ulike servicetjenester. I avtalen mellom oss inkluderes naturligvis oppfølging av deg og avtalen samt utvikling av samarbeidet vi har. Våre fleetansatte støtter deg med rådgivning i mange spørsmål og hjelper deg å finne områder hvor det er mulig å drive mer kostnadseffektivt.