237 Brukte biler på lager

Barneseter og seteputer fra Volvo

Bilsete til spedbarn eller småbarn eller bilpute til større barn? Volvo har akkurat det setet barnet ditt trenger. Se utvalget vårt her.

Roterende sete til spedbarn og småbarn

Passer til barn 40-105 cm eller opptil 4 år


Et praktisk og svingbart barnesete som gjør det enklere å sette barnet i setet og løfte det ut. ISOFIX-sertifisert feste og maskinvaskbart og pustende trekk i 80 prosent ull.

Pris: 10.815,-

Sete til spedbarn

Passer til barn 40-73 cm eller opptil 10 måneder. 

Et bakovervendt barnesete med dyp utforming og høye sider med nakkestøtte som gir god komfort og beskyttelse for de minste passasjerene. ISOFIX-sertifisert feste og justerbart bærehåndtak. Trekket er i 80 prosent ull og kan vaskes i maskin.

Pris: 4470,-

Bakovervendt barnesete til småbarn

Passer til barn 9-25 kg eller 9 måneder til 6 år.


Behagelig og sikkert sete som barnet kan vokse i. Setet er sikret med bilens sikkerhetsbelte og forankringsringer i gulvet. Romslig benplass og vipp- og lenemuligheter. Maskinvaskbart og pustende trekk i 80 prosent ull.

Pris: 5250,-

Beltestol til småbarn og større barn

Passer til barn 15-35 kg eller 4-10 år.

Praktisk og fleksibel bilpute med polstret nakkestøtte, høye sider og skulderbeskyttelse. Enkel installering med ISOFIX. Maskinvaskbart og pustende trekk i 80 prosent ull.

Pris: 4391,-

Bilpute med rygg til småbarn og større barn

Passer til barn 15-36 kg eller 4-10 år. 


Sikker og behagelig bilpute med nakkestøtte. Enkel å justere til fem forskjellige høydeinnstillinger. Maskinvaskbart og pustende trekk i 80 prosent ull.

Pris: 3058,-