163 Brukte biler på lager

Volvo originalservice

Velkommen til våre autoriserte Volvo-verksteder

Har du en Volvo som ikke er ny?

Volvo-modeller som er fem år eller eldre får en ekstra gunstig pris på Volvo originalservice. Dette inkluderer blant annet:

  • Livstidsgaranti* på deler kjøpt og montert hos oss
  • Årsabonnement på Volvo Cars app
  • Årsabonnement på veihjelp
  • Software-oppdatering**

 

*Gjelder så lenge den som kjøpte delen og fikk den montert på et autorisert Volvo personbilverksted i Norge, eier bilen.
** Gjelder biler eldre enn 5 år.

Hva er Volvo originalservice?

Volvo Original Service inkluderer en rekke fordeler. Hva med for eksempel en personlig servicetekniker, utvidet Volvo-assistanse og oppdatering til den nyeste programvaren? 

Hos oss er du garantert originaldeler fra Volvo med livstidsgaranti, en personlig servicetekniker som kjenner akkurat din bil, og effektiv service som i de fleste tilfeller vil være unnagjort i løpet av en time. Biler som har Volvo Cars app installert, får 1 års abonnement gratis inkludert i servicen.

Bestill service og verksted

Volvo service hos Volvo Car Stor-Oslo

Enkelt

Du får din personlige servicetekniker. Vedkommende vil følge opp deg og bilen din gjennom hele ditt bilhold.

Vi gir deg et tidsrom du kan forholde deg til, slik at du vet nøyaktig når bilen skal leveres inn og når den er ferdig. Om du vil vente i vår kundelounge, kan du nyte en kopp kaffe og gratis Wi-fi.

Trygt

Alle deler som byttes ut under servicen er originale Volvo-deler. Ingenting annet garanterer samme levetid og sikkerhet.

For at du skal kjenne deg ekstra trygg etter en service er ett års servicegaranti alltid inkludert når har hatt din bil inne hos oss. 

Økonomisk

Små problemer vokser seg lett store, men takket være regelmessig service blir disse som regel oppdaget før de har blitt til en stor utgiftspost.

Et servicehefte som bekrefter regelmessig utført Volvo originalservice gir deg vanligvis også bedre betalt den dagen du bestemmer deg for å selge bilen din.

Hvorfor Volvo originalservice?

Når du leverer inn bilen til oss, er din Volvo i trygge hender. Du får alltid en servicegaranti, programvareoppdateringer og gratis utvidelse av Volvo Assistanse i ett år av gangen til bilen blir ti år gammel. På denne måten kan du føle deg trygg på veien uansett modellår.

  • Alltid originale deler
  • Servicegaranti
  • Oppdatering av bilens software
  • Stempel i serviceboken
  • Personlig servicetekniker
  • Fri Volvo Assistanse

Din personlige servicetekniker

Med Volvo originalservice får du alltid en personlig servicetekniker. Din personlige servicetekniker er spesialutdannet hos Volvo, vet alt om bilen din og kan svare direkte på alle spørsmålene dine.

Siden du kun har en kontaktperson å forholde deg til, vil verkstedbesøket ditt bli enklere, raskere og litt mer personlig. Dette fører igjen til et enda bedre bilhold. Du henvender deg alltid til én og samme person, uansett om du vil utføre en service, reparasjon eller feilsøking. Med en personlig servicetekniker trenger du ikke å gå gjennom kundemottakere eller andre mellomledd. Dette betyr at risikoen for misforståelser som kan oppstå ved overlevering mellom ulike funksjoner og mennesker vil være mindre. 

Volvo glasservice

Volvo har mange sikkerhetssystemer plassert i frontruten. For å sikre at alle systemer forblir like trygge som da du kjøpte din Volvo, er det godt å la de som er eksperter på din Volvo ta jobben med å reparere vinduet. Våre teknikere sørger for at alle systemer fortsetter å fungere som vanlig etter glasservice.

Bestill glasservice

Besøk våre forhandlere