163 Brukte biler på lager

Sommerkampanje på utvalgt tilbehør til din Volvo

Gjør deg klar til sommerens eventyr med tilbehør til din Volvo. 

Nå får du -20% på utvalgt tilbehør. 

Kampanjen gjelder til 31.07.2024

Sykkelholder til hengefeste

Dette sykkelstativet festes enkelt på bilens hengerfeste. Stativet kan tiltes slik at du har lett tilgang til bagasjerommet. Fås til 2-4 sykler. 

Ord.pris fra 12.675,-

Sykkelstativ til tak

Sykkelstativet monteres direkte i lastholderen ved hjelp av T-sporadaptere, slik at det ikke er behov for verktøy. All låsing og justering foretas i komfortabel biltakhøyde. Med en stabil gripeklo står sykkelen stabilt, og den myke vatteringen reduserer faren for skade på rammen.

Ord.pris fra 2.670,- 

Bagasjeromsmatte

Denne bagasjeromsmatten i plast er formtilpasset bagasjerommet og er lett å ta ut og inn av bilen. Den har forhøyede kanter som hindrer at skitt og vann lekker ut i bagasjerommet. 

Ord.pris fra 1.845,-

Vendbar lasteromsmatte

En beskyttelsesmatte av høy kvalitet, som kan snus og brettes. Matten er en tuftet loop-matte med tekstil på den ene siden og plast på den andre.

Ord.pris fra 2.970,-

Nakkestøtte

Volvos nakkepute gir behagelig støtte for hodet med de myke materialene og den gode formbarheten. Nakkestøtten består av et tekstiltrukket viskoelastisk skum som former seg etter nakkens konturer. For passasjerer som hviler eller sover, bidrar nakkestøtten til økt komfort, siden den hjelper til å holde hodet støtt.

Ord.pris fra 1.230,-

Lastholder 

Vingeprofil for rails. Lasteholder av høy kvalitet for trygg og sikker transport av last på taket. Lastestativet gjør det raskt og enkelt å montere Volvos takbokser, sykkelstativ og holder for sportsutstyr. Enkelt å montere.

Ord.pris fra 4.515,-

Fyll ut skjemaet for tilbud på originalt tilbehør

Velg tilbehøret du ønsker tilbud på