163 Brukte biler på lager

Google Assistant, Google Maps og Google Play integrert

Få tilgang til apper i bilen med Google Play. Du trenger ikke miste tråden selv om du er ute på veien. Din Volvo har innebygd Google som er fullstendig integrert. 

Intuitivt og personlig

La deg oppsluke av en opplevelse som er mer intuitiv, mer velkjent, mer responsiv og mer personlig enn noen gang. Volvo med innebygd Google skaper en unik sømløs integrasjon mellom deg, bilen og livet ditt.

Håndfri hjelp i bilen

Snakk med Google for veibeskrivelser, underholdning og kontakt med familie, venner og kolleger – alt uten å ta hendene bort fra rattet eller øynene fra veien. Bare si «Hei Google» for å komme i gang. Enkelt og greit.

Underholdning slik du vil ha det

Bruk Google Play til å få tilgang til favorittappene dine for musikk og podcaster. I kombinasjon med et valgfritt lydsystem fra Harman Kardon eller Bowers & Wilkins kan du nyte en avansert lydopplevelse på alle kjøreturer.

Styr smartenhetene i hjemmet mens du er på farten


Du kan styre smartenhetene i hjemmet ditt mens du sitter komfortabelt inne i din Volvo. Still inn stemningsbelysning, juster romtemperaturen og mye mer ganske enkelt ved å bruke stemmen din.

Hjelp med å finne ladestasjoner

Du kan bruke Google Maps i Volvoen din til å finne ladestasjoner. Dette er spesielt nyttig på lengre turer og kan hjelpe deg med planleggingen, slik at reisen blir mindre stressende.

Flere nyheter

  • Klargjort for over-the-air-oppdateringer

    Alle nye Volvo-modeller, uavhengig av drivlinje, kan nå motta programvareoppdateringer over-the-air (OTA).

  • Opp til 90 km på en lading

    Med en ny og forbedret drivlinje for 90- og 60-seriens plug-in hybrider, kan du nå gjøre unna dine daglige gjøremål på en enkelt lading.