163 Brukte biler på lager

Ny drivlinje for plug-in hybrider – nå kan du gjøre unna den daglige kjøringen på en enkelt lading

Volvo Cars introduserer nå et nytt, forbedret drivverk for plug-in hybridene til 90- og 60-serien. Dette betyr at rekkevidden med elektrisitet er betydelig utvidet, karbondioksidutslippene kan reduseres og kjøreopplevelsen forbedres.

Med det nye og oppgraderte hybride drivverket utvides den estimerte rekkevidden med opptil 90* kilometer på en enkelt lading. Den gjennomsnittlige sjåføren i premiumsegmentet kjører mindre enn 50 ** kilometer på en ukedag, noe som betyr at de aller fleste sjåfører som lader bilen hjemme - vil kunne gjennomføre all daglig kjøring på ren strøm med en ny plug-in hybrid fra Volvo Cars.

Forbedringene inkluderer først og fremst:

 • Et nytt batteri med et tredje lag celler som øker nominell energi fra 11,6 kWh til 18,8 kWh
 • En kraftigere bakre elektrisk motor med 145 hestekrefter, noe som resulterer i totalt 350 hestekrefter for hybridmotoren Recharge T6 og 455 hestekrefter for Recharge T8
 • Enpedalskjøring- kontroller både gassen og bremsen ved hjelp av gasspedalen.

– Det er 2021 og folk skal ikke lenger måtte være avhengige av bensin eller diesel i hverdagskjøringen. Våre nyeste plug-in hybrider leverer alt det elektriske utvalget som trengs i de flestes daglige liv.


– Henrik Green, CHIEF TECHNOLOGY OFFICER Volvo Cars

Reduserte CO2-utslipp

I praksis betyr den forbedrede batterikapasiteten at kundene først og fremst vil kunne kjøre i ren elektrisk modus, og dermed har det nye drivverket potensial til å redusere CO2-utslippene i WLTP-kjøresyklusen med opptil 50 prosent. Den nye, forbedrede elektriske motoren øker kraften til bakhjulene med 65 prosent, noe som igjen øker både ytelse og kjørekraft. Sammen med det nye batteriet gir den oppgraderte motoren bedre firehjulsdrift, noe som er spesielt nyttig ved lave hastigheter, når du kjører med tilhenger, eller på glatte overflater som krever ekstra trekkraft og stabilitet.

Implementerer enpedalskjøring

Ytterligere oppgraderinger inkluderer kjøring med én pedal, noe som gir en jevn og enkel kjøreopplevelse. Funksjonen, som allerede er tilgjengelig i Volvo elbiler, gir muligheten til å kontrollere både gass og brems bare ved hjelp av gasspedalen. Enpedalskjøring vil gradvis bli implementert i Volvo XC60, S90 og V90 Recharge plug-in hybrider.

Den ekstra batterikapasiteten kommer også godt med på kalde vinterdager og i sterk varme. Selv når bilen ikke er ladet, kan den forvarmes eller avkjøles via Volvo Cars-appen, samtidig som en lang rekkevidde på elektrisitet opprettholdes.


- Nå styrker vi tilbudet vårt med fortsatt konkurransedyktige priser. Dette viser at vi mener alvor med vår elektrifiseringsstrategi.

– Jessica Span, VD Volvo Car Sverige

Det nye drivverket introduseres nå

Det nye drivverket introduseres nå på alle Volvo Recharge plug-in hybrider som er basert på Scalable Product Architecture (SPA)-plattformen. Disse inkluderer Volvo S60, V60, XC60, S90, V90 og XC90 Recharge. De er nå til salgs hos din forhandler. Bestill prøvekjøring i dag. 

*Rekkevidden varierer mellom de forskjellige modellene. Rekkevidden er i henhold til kjøresyklus WLTP under kontrollerte omstendigheter for nye biler. Rekkevidden og energiforbruket som oppnås i praksis, under reelle forhold, varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. 

** Basert på forskning fra konsulentselskapet Sigma. Sigmas undersøkelse inkluderer statistikk fra hverdagskjøring i Kina, USA, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia.

 • Volvo

  V60 Plug-In Hybrid

  Ladbar hybrid-stasjonsvogn. Godt med benplass. Førsteklasses lydsystem.

  Les mer

 • Volvo

  V90 Recharge

  Ikonet fra Skandinavia som ladbar hybrid. Skapt for komfort. Bygget for eventyr.

  Les mer

 • Volvo

  XC60 Recharge

  Sikker og romslig SUV. Dynamisk, raffinert og smartere enn noen gang.

  Les mer

 • Volvo

  XC90 Recharge

  SUV med høy bakkeklaring, fantastisk sittekomfort i 7 seter og firehjulstrekk.

  Les mer

Våre elektriske Volvo

 • Våre elbiler

  Oppdag en elbil fra Volvo. Gjør deg klar til en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, uansett hastighet.

 • Ladbare hybrider fra Volvo

  Volvo tilbyr et bredt spekter av plug-in hybrider i alle størrelser. Finn modellen som passer best for deg.

Vill du vite mer om den nye drivlinjen?

 

Kontakt en selger