163 Brukte biler på lager

Vi søker etter Pop-up Spesialister

Bli en del av Volvo Car Stor-Oslos nye Pop-up og roadshow konsept!

Er du student på jakt etter en spennende deltidsjobb som vil utfordre deg og gi deg verdifull erfaring ved siden av studiene? Har du et iboende engasjement for eventplanlegging, jobbe for en sterk merkevare -  og trives med å være på farten? Da har vi en spennende mulighet for deg!

Vi søker nå etter entusiastiske studenter til vårt pop-up og roadshow-team. 

Som en del av dette teamet vil du få muligheten til å være med på en spennende satsning i Oslo-området. Ditt ansvarområde vil være å planlegge ulike eventer, rigge til messer, kjøre mellom lokasjoner og presentere våre fantastiske biler på en engasjerende måte. I tillegg vil du jobbe tett med vårt salgsapparat, gi dem leads og være en viktig støttespiller i å levere på vår visjon om å være "Det beste vertskap i alle opplevelser".

Vår visjon "Det beste vertskap i alle opplevelser" er noe vi hver dag skal etterleve. Vi tror at ved å levere høy kvalitet i vertskapet for våre kunder, beriker vi ikke bare kundeopplevelsen, men vi danner også grunnlaget for langvarige relasjoner og lojalitet. Gjennom dedikasjon til eksepsjonell service og genuine relasjoner, ønsker vi å sette standarden for vertskapet i vår bransje. For å støtte opp under vår visjon har vi definert fem verdier som guider oss i våre daglige beslutninger og handlinger:

Respekt - Løsningsorientert - Omtanke - Imøtekommende - Engasjert

Ansvarsområder:

 • Planlegging av messer og stand 
 • Rigging og klargjøring av messer og roadshow
 • Presentasjon av våre bilmodeller
 • Booking og gjennomføring av prøvekjøringer
 • Videreformidling av leads til våre selgere
 • Aktuell rapportering etter gjennomført aktiviteter 
   

Kvalifikasjoner:

 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Selvstendig og initiativrik
 • Positiv og en ekte relasjonsbygger
 • Selgeregenskaper
 • Kreativ og nysgjerrig
 • Stukturert
 • Førerkort klasse B 

Hva du kan forvente av oss:

Vi kan love deg en spennende hverdag i et selskap i vekst med dyktige kollegaer og innovative produkter. Vi har et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, med motiverte og engasjerte kollegaer. Hos oss får du også store muligheter for personlig utvikling.

Kompetente mennesker som har det gøy sammen, skaper de beste resultatene!

Gjennom denne rollen vil du få verdifull erfaring innen eventplanlegging, bilbransjen, salg og kundeservice. Rollen jobber på tvers av alle våre tre lokasjoner og vil samhandle tett på tvers med vårt salgs - og produktteam. 

Kandidatene vil få god innføring i alle våre bilmodeller.

Oppstart: Snarest

Søknader behandles fortløpende. 

Om selskapet:

Volvo Car Stor-Oslo AS er en av Norges største Volvo-forhandlere og er representert med lokasjoner på Økern, Fornebu og Lillestrøm. Selskapet forhandler Volvo gjennom salg av nye og brukte biler, servicemarkedstjenester som service og vedlikehold, reparasjoner, dekkhotell, bilpleie, lakkforsegling, smart repair, samt også skade og lakk. Selskapet har også servicemarkedsansvar for Polestar og utlevering av nye Polestar skjer på selskapets anlegg på Økern. Selskapet har 200 medarbeidere og er eid av Autostrada Bil AS og Kverneland Bil AS.

Sammen med Volvo Cars har selskapet ambisjoner om å være et flaggskip i Volvo Cars` europeiske forhandlernettverk og gi kunder og medarbeidere en ny og unik Volvo opplevelse. Vi skal modernisere og oppgradere måten kunden kjøper, abonnerer og foretar service på bilene sine.

Kontaktpersoner:

Bianca Olafsen
HR-Sjef

+47 482 21 347
bianca.olafsen@vcso.no