150 Brukte biler på lager

Hvordan kan du finansiere din nye bil?

Ulike finansieringsløsninger

Når du kjøper en bil, er det godt å tenke gjennom hvilken vei som passer deg best å betale for den. Vi tilbyr ulike finansieringsalternativer - finn ut hva som passer deg best.

Privatleasing

Privatleasing gjennom Volvo Car Finance er et leieprodukt som er tilpasset deg som ønsker å leie en bil i tre år. Søker du PrivatLeie gjennom Volvo Car Finance kan vi tilby økt handlefrihet da man ikke binder opp egenkapital, forutsigbare månedlige kostnader ved bilholdet, full bruksrett på bilen, og ikke minst er det enkelt og greit.

Mer om privatleasing

Bilabonnement

En fleksibel og forutsigbar månedlig betaling uten skjulte kostnader. Finansier bilen din gjennom et Care by Volvo-abonnement, ingen kapitalbinding eller kontantinnskudd kreves. Med fleksibilitet til å stoppe med 3 måneders varsel. Hei frihet.

Mer om Care by Volvo

Billån

Finansierer du bilen din gjennom Volvo Car Finance kan vi tilby deg lån med inntil 10 års nedbetaling, gunstige vilkår, svar på din lånesøknad på stedet, muligheter for fleksibel nedbetalingsstruktur, sikkerhet med pant i bilen og effektiv saksbehandling.

Kontakt kundeservice

Fleet service

Fleet services er vår egen firmabiltjeneste som gjør bileierskapet for deg som bedriftskunde enda enklere.

Mer om vår firmabilløsning