218 Brukte biler på lager

Volvo Personlig Service

Volvo har alltid vært kjent for sin forpliktelse til sikkerhet, kvalitet og innovasjon i bilindustrien.  Volvo konseptet VPS, gir deg som bileier en enda mer skreddersydd og personlig tilnærming til kjøretøyvedlikehold og service. VPS står for Volvo Personlig Service, og som betyr at man jobber i team på to mekanikere per bil. Det gir deg som kunde et raskere og mer pålitelig verkstedbesøk. Som en viktig del av konseptet har alle våre kunder sin egen personlig servicetekniker. 

Egen tekniker

Som eier av en Volvo får du tildelt din egen personlige tekniker, som fungerer som en dedikert kontaktperson. Dette skaper bedre kommunikasjon mellom kunden og teknikeren, som kan forstå kundens behov og kjøretøyets historie grundig.

Volvoekspertise

Din PST vil være en sertifisert Volvo-tekniker som har inngående kjennskap til Volvo-kjøretøy og deres tekniske detaljer. Dette bidrar til å løse problemer raskt og effektivt og du skal kunne stole på at kompetansen til din tekniker er den beste. 

God kommunikasjon

Med en personlig servicetekniker trenger du kun å forholde deg til en person når det gjelder verkstedbesøk for din Volvo. Når du har booket tid på verkstedet vil din PST ringe deg i forkant og bekrefte oppsatt time og avdekke ditt behov for timen. Dette sikrer at din PST alltid er godt informert om din bil. 

Hvordan er det å jobbe som personlig servicetekniker?

Les her om du vil vite mer om hvordan det å jobbe som mekaniker i Volvo Car Stor-Oslo.