150 Brukte biler på lager

Fleet Services

Skreddersydde firmabilavtaler

Fleet services er vår egen firmabiltjeneste som gjør bileierskapet for deg som bedriftskunde enda enklere.

Vil du vite mer om Fleet services?

Fyll inn din kontaktinfo i skjemaet under, så kommer en ekspert fra vårt fleet-team til å ta kontakt med deg snart.

Enklere administrasjon av din bilpark

Fleet Services består av et dedikert team som hjelper våre store bedriftskunder og deres innkjøpere med å administrere bilflåten som selskapet disponerer.  

Gjennom Fleet Services ønsker vi å styrke vårt partnerskap med det lokale næringslivet i Stor-Oslo. Våre tjenester passer for de fleste bedrifter, enten de ønsker en tradisjonell firmabilavtale eller en rammeavtale med for eksempel en billønnsordning. 

Fleet Services - enklere for deg og den ansatte

Volvo Car Stor-Oslo er en komplett leverandør av biler, finansiering, forsikring og biladministrasjon. Med firma-avtale hos oss vil den som har ansvaret for bedriftens biler bli avlastet med biladministrasjonen, mens den som er firmabilbruker får mulighet til selv å spesifisere bil innenfor gitte rammer og arbeidsgivers betingelser.

Fleet Services hjelper til med

 • Kundestøtte

  Inkludert spørsmål rundt rammeavtale, bilmodeller, policyspørsmål, bytte av bilbruker og andre tjenester vi tilbyr. 
 • Brukerstøtte

  Som en del av avtalen håndterer vi alle spørsmål brukerne måtte ha om bilen. På den måten kan du ha fokus på andre viktige arbeidsoppgaver.
 • Bestilling av nybil

  Vi håndterer hele leveransen og hjelper deg også med bestilling av bildekor, foliering og montering av elektronisk kjørebok.
 • Fleet admin

  Vi hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha, og følger deg gjennom hele prosessen fra de første spørsmålene rundt bilen, til vi mottar bilen etter endt leieperiode. Våre ansatte på Fleet står klare til å hjelpe deg hver ukedag mellom 08-17.
 • Tilpasset avtale

  Avhengig av samarbeidsavtale, er det som regel mye mer vi kan gjøre sammen. Så la oss møtes for å diskutere hvordan vi i fellesskap kan finne den beste løsningen for din bedrift.