201 Brukte biler på lager

Volvo C40 Recharge

Volvos første helelektriske Crossover.

Ingen kompromisser

Med C40 Recharge trenger du ikke å velge mellom strøm og miljø. Bare sett deg i førersetet, kjør og nyt den komfortable turen med One Pedal Drive, responsiv akselerasjon og firehjulsdrift.

Bygg din Volvo

Bli kjent med vår nye elektriske crossover 

Med en C40 Recharge har din forpliktelse til en mer bærekraftig fremtid aldri gitt en bedre følelse. 

Avansert førerassistentteknologi

Volvo C40 sin avanserte førerassistentteknologi kan hjelpe deg med å holde trygg avstand til biler foran deg, holde deg innenfor kjørefeltet, si ifra når det er trygt å gjenoppta kjøringen og stoppe bilen hvis du skulle møte en uansvarlig fører på veien.

Renere luft i bilen

Den avanserte luftrenseren fra Volvo holder opptil 80 prosent skadelige luftpartikler av typen PM 2,5 utenfor bilen, som en del av verdens første luftkvalitetssystem. Dermed kan alle i bilen nyte bedre og sunnere luftkvalitet, uansett hvordan forholdene er på utsiden. Du kan til og med overvåke partikkel- og pollennivåene utenfor bilen.

Eksterne app-tjenester

Abonner på vår pakkeløsning for digitale tjenester for å dra full nytte av alle tjenestene i Volvo Cars-appen, som fjernstyring av lås, luftrensing, forhåndsoppvarming og avkjøling av kupeen samt ladestart*.

Det du må vite om hjemmelading av elbil

Det lønner seg å installere egen ladestasjon hjemme. Da kan du lade raskere, tryggere og enklere.

Volvo C40 Recharge utstyrsnivåer

Core

Karakteristisk formet girvelger, interiørinnsatser i fargen Charcoal, dørspeildeksler, Black Stone.

Se utstyrsliste på volvocars.no

Plus

Tåkelys, Adaptive Cruise Control, Pilot Assist.

Se utstyrsliste på volvocars.no

Ultimate

Luftventilert subwoofer, CleanZone, elektrisk nedfellbare hodestøtter bak.

Se utstyrsliste på volvocars.no

Volvo C40 Recharge motoralternativer

Singel motor

Motortype El
Girkasse Automat
Drivverk Bakhjulsdrift
Effekt 252 hk
Dreiemoment 419 Nm
Akselerasjon 7,4 s 0-100 km/h
Drivstofforbruk l/100 km (WLTP)
El rekkevidde 530 km

Twin motor

Motortype El
Girkasse Automat
Drivverk Firehjulsdrift
Effekt 408 hk
Dreiemoment 670 Nm
Akselerasjon 4,7 s 0-100 km/h
Drivstofforbruk l/100 km (WLTP)
El rekkevidde 506 km

Recharge

Motortype El
Girkasse Automat
Drivverk Bakhjulsdrift
Effekt 252 hk
Dreiemoment 420 Nm
Akselerasjon 7,3 s 0-100 km/h

Vår helelektriske crossover

Den nye Volvo C40 Recharge er en helt ny type bil. Den kombinerer komforten til en SUV med en mer elegant taklinje som minner om en mer tradisjonell lavbilmodell. Selv med høy sittestilling er bilen lett å komme inn og ut av. Panoramataket er installert som standard, og laminert med farget glass for effektiv beskyttelse mot gjenskinn og UV-stråler. Panoramataket bidrar til interiørets lyse og naturlige atmosfære.

Snakk direkte med Google i C40 Recharge. Ved hjelp av talekontroll kan du spille av favorittmusikken din og holde kontakten med venner, familie og kolleger. Last ned apper enkelt via Google Play og nyt et innebygd premium lydsystem fra Harmon Kardon. Livet i bilen vil bli bedre enn noen gang før.

Fakta om Volvo C40 Recharge

 • 506 km rekkevidde* med twin motor
 • 0–100 km/t på 4,7 sekunder med twin motor
 • 100% skinnfritt interiør
 • Google innebygd

Designdetaljer som skiller seg ut

C40 Recharge har en silhuett som virkelig skiller seg ut med sin slanke sideprofil og kontrasterende sorte tak, speildeksler og matchende designdetaljer.

LED Pixel Technology

De nye lyktene er designet for å hjelpe deg med å unngå å blende andre trafikanter. 84 lys i hver frontlysenhet som tilpasser seg trafikken gjør den jobben, samtidig som du oppnår full effekt av  fortsetter å belyse veien foran deg.

Kupémiljø

Topografiinspirert, gjennomskinnelig og bakgrunnsbelyst innredning som skaper et naturlig beroligende lys og en moderne atmosfære. I bilen finner du også det dynamiske skinnfrie Connect-møbeltrekket som gjenspeiler bilens eksklusive karakter. 

Hjelp til med å finne ladestasjoner

Du kan bruke Google Maps til å finne ladestasjoner underveis. Dette er spesielt nyttig på lengre turer og kan hjelpe deg med å planlegge bilturen slik at reisen blir mindre stressende og mer forutsigbar.

Hva vil du vite om C40 Recharge?

Hvor lang rekkevidde har Volvo C40 Recharge?

Du kommer 530 km* med singel motor og 506 km* med twin motor på en fullading.

* Tallene er basert på WLTP-data samlet inn under spesifikke testforhold. Faktisk rekkevidde og energiforbruk (min. 20,7 kWh/100 km - maks 25,0 kWh/100 km) oppnådd under reelle forhold varierer avhengig av kjøreatferd og andre eksterne faktorer.

Rekkevidden og energiforbruket som oppnås i praksis, under reelle forhold, varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Ladetiden kan variere og er avhengig av faktorer som utetemperatur, gjeldende batteritemperatur, ladeutstyr samt batteriets og bilens tilstand. 

Hvordan kan jeg kjøpe C40 Recharge?

C40 kan du enten kjøpe, privatlease eller abonnere på gjennom Care by Volvo. Valget er ditt.

Hva er den raskeste måten å lade C40 Recharge på under lange reiser?

Den raskeste ladingen finner du på en DC hurtigladestasjon. For å lade så raskt som mulig, anbefaler vi å begrense bilens ladenivå til 80 prosent. Det gir deg korte ladetider fordi de siste 20 prosent av ladningen tar lengst tid. Det tar bare omtrent 40 minutter å lade batteriet fra null til 80 prosent med en 150 kW DC hurtiglader.

Hvis du derimot trenger å lade batteriet til 100 prosent for å nå destinasjonen eller neste ladestasjon, kan du gjøre det ved å bruke innstillingene i bilens senterdisplay.

* Tallene er basert på det foreløpige målet for DC hurtiglading (150 kW). Ladetidene avhenger av faktorer som utetemperatur, strømtemperatur, ladeutstyr, batteritilstand og biltilstand. Rekkevidden og energiforbruket som oppnås i praksis, under reelle forhold, varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Ladetiden kan variere og er avhengig av faktorer som utetemperatur, gjeldende batteritemperatur, ladeutstyr samt batteriets og bilens tilstand. 

Hvor lang er kontraktsperioden for et C40 Recharge-abonnement?

Vi har gjort det enkelt å eie en helelektrisk C40 Recharge gjennom fleksible kjøps- og leasingalternativer. Du kan betale totalbeløpet av bilen ved levering, dra nytte av våre finansieringstilbud eller nyte friheten og fleksibiliteten til abonnementet vi tilbyr gjennom CARE BY VOLVO. Valget er ditt.

Hvor mye vedlikehold og service trenger den elektriske C40 Recharge?

De elektriske motorene er vedlikeholdsfrie og helt lukket gjennom bilens levetid. Sammenlignet med en bil med forbrenningsmotor, trenger den elektriske C40 Recharge mye mindre vedlikehold, noe som kan føre til lavere driftskostnader.

Hva er lastekapasiteten til den elektriske C40 Recharge?

Smart batteridesign gir alle passasjerer like mye plass som i en vanlig bil. Det gir også plass til mange smarte lagringsløsninger. Bagasjerommet bak har en kapasitet på 413 liter inkludert plassen under lastegulvet. Batteriet bruker plassen under lastegulvet. Dette kompenseres i stor grad av et ekstra bagasjerom foran med plass til ladekabler og annet nødvendig utstyr. 

Hvilke Google-apper er innebygd i C40 Recharge?

Den helelektriske C40 Recharge har Google Maps, Google Assistant og Google Play innebygd.

 *Tallene er basert på WLTP-data som ble innhentet under spesifikke testforhold for C40 Recharge. Energiforbruket som oppnås i reelle forhold varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer. Ladetider kan variere og er avhengig av faktorer som utendørstemperatur, gjeldende batteritemperatur, ladeutstyr samt batteriets og bilens forfatning.

Aktuelle modeller og tilbud

 • Volvo privatleasing

  Oppdag fordelene med privatleasing. Med en leasingavtale hos oss i Volvo Car Stor-Oslo får du enkelt bileierskap til en fast månedlig kostnad.

 • Våre SUV

  Oppdag vårt utvalg av trygge og komfortable SUV fra Volvo

 • Ladbare hybrider fra Volvo

  Volvo tilbyr et bredt spekter av plug-in hybrider i alle størrelser. Finn modellen som passer best for deg.

Forsikring, service og finansiering