163 Brukte biler på lager

Volvo EX30 - Allsidig bil i storbyen

Vi introduserer den nye helelektriske EX30, som med sitt kompakte og smidige design passer perfekt inn i bylandskapet. EX30 kombinerer Volvo sin kjente kvalitet og sikkerhet med moderne, miljøvennlig teknologi, designet for å passe perfekt i urbane områder. Den elektriske motoren sørger for en stille, men kraftfull kjøreopplevelse, noe som gjør EX30 til et effektivt og miljøvennlig valg for byboere. Denne modellen representerer et viktig skritt i Volvos engasjement for bærekraftig transport, og er tilpasset både de daglige behovene og de unike utfordringene som bykjøring medfører.

Maksimer bilens plass - Smarte oppbevaringsrom

EX30 byr på et overraskende romslig bagasjerom for en bil i denne klassen, som gir deg rikelig med plass til alt fra dagligvareposer til sportsutstyr. Den allsidige bagasjeromskonfigurasjonen gjør at du kan tilpasse plassen etter dine behov, og sikrer at alt fra en spontan shoppingtur til en planlagt helgetur blir enkel og bekymringsfri.

Interiøret i EX30 inneholder smarte oppbevaringsløsninger som maksimerer plassen og brukervennligheten. Dette kan inkludere romslige dørpaneler, en praktisk midtkonsoll og andre oppbevaringsrom som gjør det enkelt å holde orden på personlige eiendeler.

Når du lever et aktivt og mangfoldig liv i byen, trenger du en bil som ikke bare tar deg fra A til B, men som også kan håndtere alt du trenger å ta med deg. Volvo EX30 er designet med akkurat dette i tankene. Med sitt innovative oppbevaringsdesign kombinerer den funksjonalitet og stil, slik at du kan nyte hver kjøretur uten bekymringer for plass.

Bakre bagasjerom: smart og fleksibelt

I hjertet av EX30s oppbevaringsdesign finner du det stilige og funksjonelle bakre bagasjerommet. Her får du totalt 318 liter med lastevolum under den avtagbare hattehyllen, hvor 61 liter er skjult under lastegulvet. Lastegulvet kan enkelt felles ned for maks utnyttelse av plassen. Dette gir deg friheten til å pakke alt du trenger, enten det er for en helgetur, en stor handletur, eller transport av sportsutstyr.

Designet er praktisk med en vanlig form, og med et bakhjulsoppheng som er strategisk plassert for å ikke hindre bagasjeplassen. Kroker for oppbevaring av handleposer og fire kroker for sikring av last er smarte tillegg som holder tingene dine organiserte og på plass under kjøring.

For større fleksibilitet kan den todelte ryggen på baksetet enkelt foldes ned. Dette gjør det mulig å kombinere last og passasjerer uten å ofre komfort. Og for de virkelig store lastene, kan et sammenleggbart beskyttelsesnett monteres bak forsetene, noe som gir full utnyttelse av bagasjeplassen samtidig som det beskytter passasjerene mot løs last.

Fremre bagasjerom: Ekstra plass for ekstra behov

EX30 skinner også når det gjelder ekstra oppbevaringsplass. Det fremre bagasjerommet er et genialt trekk som gir deg ytterligere oppbevaringsmuligheter. Dette rommet er perfekt for å oppbevare ladekabler, varseltrekant, flasker med spylevæske, eller andre gjenstander du ikke bruker daglig. Med et beskyttende lokk er alt innholdet godt skjermet fra støv, skitt og fuktighet.

EX30 Interiør

Interiøret i EX30 er designet med fokus på brukervennlighet og komfort. Bilen har et minimalistisk, men elegant interiør, hvor hver detalj er nøye utvalgt for å skape en behagelig kjøreopplevelse. 

Interiøret er utstyrt med trekk i stoff og Nordico, som gir en elegant og behagelig overflate. Gulvmatter i tekstil gir komfort og beskyttelse, og store dørlommer gir ekstra lagringsplass for små gjenstander som er lett tilgjengelige. EX30 gir deg i tillegg muligheten til å tilpasse stemningen i kupéen med ulike lystemaer, slik at du kan skape den riktige atmosfæren for hver kjøretur. 

I tillegg til utseendet er praktiske aspekter nøye vurdert. EX30 kommer med koppholdere og oppbevaringsplass som kan skyves frem, som gjør det enkelt å organisere dine personlige eiendeler. Innvendig belysning sørger for god synlighet i kupéen, mens telefonoppbevaring i baksetet gir en praktisk løsning for passasjerer.

Bilens føreropplevelse er også lagt stor vekt på, med et skreddersydd sportsratt som gir presis styring og kontroll. Setene er designet for å gi optimal støtte, også på lengre turer, mens infotainment-systemet er plassert sentralt for enkel tilgang til alle bilens funksjoner. 

Tilpass din EX30

Din EX30 kan skreddersys for å passe dine behov og ønsker. Enten du ser etter spesifikke funksjoner, en bestemt farge eller ekstra tilbehør, lar vi deg bygge din EX30 slik at den reflekterer din personlige stil. Prisen vil variere basert på de valgene du tar, men vi garanterer at hvert alternativ tilbyr den samme høye kvaliteten og ytelsen.

Liten bil som tar liten plass - Parkeringsassistent

Som den minste SUV-en i Volvo sin linje, tilbyr EX30 en unik blanding av manøvrerbarhet og romslighet. Bilens kompakte design gjør at den enkelt kan håndtere trange bygater og små parkeringsplasser, noe som er en stor fordel i bymiljøer. 

Med tilleggsutstyret Park Assist Pilot gjøres parkeringen til en lek. Park Assist Pilot er en avansert funksjon som gir hjelp under både parkering og utkjøring fra parallelle parkeringsplasser. Teknologien søker aktivt etter passende parkeringsmuligheter og veileder deretter føreren gjennom hele parkeringsprosessen. Du har ansvar for å holde oppsikt, gi gass, bremse og gire, mens systemet kontinuerlig gir informasjon og veiledning gjennom midtdisplayet.

 Hvordan fungerer Park Assist Pilot ?

 • Sensorbasert system: Park Assist Pilot bruker ultralydsensorer som er plassert rundt bilen for å vurdere størrelsen på parkeringsplassen og bilens posisjon i forhold til andre objekter.
 • Automatisk styring: Når en passende parkeringsplass er identifisert, kan systemet automatisk ta over styringen for å manøvrere bilen inn i plassen.
 • Visuelle og auditive varsler: Under parkeringsprosessen gir systemet visuelle og auditive signaler for å guide føreren. Dette bidrar til å redusere risikoen for kollisjoner eller skraper mot andre biler eller hindringer.

Fordeler med Park Assist Pilot

 • Reduserer stress: Park Assist Pilot tar bort mye av stresset og usikkerheten som er forbundet med parkering, spesielt i trange byområder.
 • Øker sikkerheten: Ved å minimere risikoen for små kollisjoner eller skader på egen eller andres biler, øker denne teknologien sikkerheten i parkeringsprosessen.
 • Tidsbesparende: Denne funksjonen kan gjøre parkering raskere, spesielt for de som ikke er komfortable med eller erfarne i parkering i trange rom.

Sikkerhetssystemer

EX30 er utstyrt med Volvos nyeste kollisjonsforebyggende teknologi. Sikkerhetssystemet bruker sensorer og kameraer for å overvåke omgivelsene kontinuerlig. I en travel by hvor fotgjengere, syklister, og andre kjøretøy alltid er tilstede, kan dette systemet være en livredder. Det kan automatisk aktivere bremsene for å forhindre eller redusere alvorlighetsgraden av en kollisjon, noe som er avgjørende i et miljø hvor selv et øyeblikks uoppmerksomhet kan føre til farlige situasjoner.

Kjørefelts assistent: hold deg på sporet

Bykjøring innebærer ofte å navigere gjennom tett trafikk og komplekse kjørefelt. EX30s kjørefeltsassistent sørger for at bilen holder seg innenfor kjørefeltet. Hvis systemet oppdager at bilen utilsiktet begynner å forlate kjørefeltet, vil det varsle føreren og kan tilby mild styringsassistanse. Dette er spesielt nyttig i byer hvor gatene ofte er trange og overfylte

Døråpningsvarsler

Døråpningsvarselet i Volvo EX30 er et system designet for å forhindre kollisjoner mellom bil og syklister som nærmer seg fra siden. Når en passasjer eller føreren forsøker å åpne døren, overvåker systemet området ved siden av bilen for nærliggende syklister. Dette understreker Volvos forpliktelse til sikkerhet for både bilens passasjerer og andre trafikanter.

Volvo EX30-appen: Din digitale bilnøkkel og mye mer

I en tid hvor teknologi og bekvemmelighet blir stadig viktigere i hverdagen vår, er Volvo EX30-appen et gode som forvandler måten du samhandler med din bil på. Appen er ikke bare en digital bilnøkkel, men et komplett kontrollsenter for din bil, med smarte funksjoner rett i lommen. 

Digital nøkkel og bildeling

 • Fleksibel tilgang: Med appen kan du låse og låse opp bilen din ved hjelp av en digital nøkkel på smarttelefonen din. Dette betyr at du kan si farvel til tradisjonelle bilnøkler og i stedet nyte enkel og sikker tilgang til bilen din via mobilen.
 • Enkel bildeling: Appen åpner for praktisk bildeling med familie og venner. Ved å dele den digitale nøkkelen kan du enkelt gi andre tilgang til bilen din uten å måtte overlevere en fysisk nøkkel.

Fjernkontroll av bilfunksjoner

 • Oppvarming på avstand: Bor du i et kaldt klima? Med appen kan du starte oppvarmingen av bilen mens den fortsatt er parkert, noe som sikrer en varm og behagelig bil fra det øyeblikket du setter deg inn.
 • Statusoppdateringer: Hold et øye med din Volvo EX30s status, inkludert batterinivå, ladestatus og generell kjøretøystatus. Dette gir deg nyttig innsikt og hjelper deg å planlegge turene dine bedre.
 • Finn og kontroller lading: Appen lar deg ikke bare finne nærmeste ladestasjon, men også overvåke og kontrollere ladingen av bilen din, noe som er essensielt for å maksimere rekkevidden og opprettholde batterihelsen.

Rekkevidde og lading

Med EX30 trenger du ikke bekymre deg for rekkeviddeangst. En av de mest fremtredende egenskapene til bilen er dens bemerkelsesverdige rekkevidde på opptil 475 km. Dette setter EX30 i forkant av mange elektriske biler i sin klasse, og gir deg friheten til å planlegge både daglige ærender og lengre turer uten bekymring. Med en slik rekkevidde kan du enkelt håndtere bykjøring, pendling og legge ut på lengre eventyr uten å måtte stoppe for å lade ofte.

For deg som bor i byen, hvor daglige turer ofte er kortere, betyr dette at du kan gå flere dager, om ikke uker, uten å måtte lade bilen. Denne friheten gjør EX30 til en ideell følgesvenn for det travle bylivet, hvor bekvemmelighet og effektivitet er nøkkelord.

Lynrask lading: fra 10-80% på 26.5 minutter

Når det er tid for å lade, tilbyr EX30 en imponerende hurtigladefunksjon. Du kan lade batteriet fra 10 til 80% på bare 26.5 minutter ved hjelp av en hurtiglader. Dette betyr at du kan nyte en kaffe eller en rask lunsj mens bilen lader, og så være klar for veien igjen på under en halv time.

Denne hurtigladefunksjonen er ideell for lange turer, og eliminerer bekymringen for lang ventetid på ladestasjoner. Enten du er på en helgetur eller en arbeidsreise, sikrer EX30 at du tilbringer mer tid på veien og mindre tid ved ladestasjonen.

Smart rekkeviddeinformasjon

EX30 er utstyrt med et intelligent system som gir deg nøyaktig informasjon om rekkevidden. Dette systemet kan fortelle deg hvor lang rekkevidde du har igjen til og fra forskjellige steder, noe som gjør planleggingen av turer enklere og mer forutsigbar. Uansett hvor du er på vei, kan du stole på at EX30 gir deg oppdatert og nøyaktig informasjon om hvor langt du kan kjøre før du må lade neste gang.

Alt i alt representerer Volvo EX30 en revolusjonerende tilnærming til urban mobilitet, som kombinerer det beste av Volvo's kjente kvalitet og sikkerhet med fremtidsrettet teknologi. Denne helelektriske SUV-en er ikke bare en fryd å kjøre, med sin unike blanding av stil og funksjonalitet gjør den til et utmerket valg for den moderne storbybeboeren som ønsker en pålitelig, sikker og følgesvenn.

Ønsker du å snakke med oss om Volvo EX30? Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg. 

Volvo EX30 - Ytelse i kaldt vær

Lurer du på hvordan EX30 presterer under norske vinterforhold? Vi tar for oss bilens ytelse, tilkoblingsmuligheter og tilbehør for enkel pakking med mer!