150 Brukte biler på lager

Pakke og laste

Har du behov for lastestativ, sykkelstativ, bagasjeromsmatter eller annet som hjelper deg med å pakke og laste bilen? Hos oss får du det du trenger. 

Tilhengerfeste

Elektrisk hengerfeste er enkelt å håndtere. Du trykker på knappen i bagasjerommet og hengerfeste felles ut. Plasseres i låst posisjon med en enkel håndbevegelse. 

Lastholder 

Vingeprofil for rails. Lasteholder av høy kvalitet for trygg og sikker transport av last på taket. Lastestativet gjør det raskt og enkelt å montere Volvos takbokser, sykkelstativ og holder for sportsutstyr. Enkelt å montere.

Skiholder

Volvos skiholder i aluminium er av god kvalitet og passer alle typer ski og snowboard. Den uttrekkbare varianten gjør det enkelt å komme til slik at du slipper lene deg inntil bilen. 

Takboks

Volvo Cars' egendesignede takbokser er av høy kvalitet og er svært funksjonelle. De finnes i ulike størrelser, alle med god plass til ekstra bagasje. 

Bagasjeromsmatte

Denne bagasjeromsmatten i plast er formtilpasset bagasjerommet og er lett å ta ut og inn av bilen. Den har forhøyede kanter som hindrer at skitt og vann lekker ut i bagasjerommet. 

Vendbar lasteromsmatte

En beskyttelsesmatte av høy kvalitet, som kan snus og brettes. Matten er en tuftet loop-matte med tekstil på den ene siden og plast på den andre.

Når baksetet er felt ned, brettes matten enkelt for å beskytte bakseteryggene under transport.

Sykkelstativ til tak

Sykkelstativet monteres direkte i lastholderen ved hjelp av T-sporadaptere, slik at det ikke er behov for verktøy. All låsing og justering foretas i komfortabel biltakhøyde. Med en stabil gripeklo står sykkelen stabilt, og den myke vatteringen reduserer faren for skade på rammen.

Sykkelholder til hengefeste

Dette sykkelstativet festes enkelt på bilens hengerfeste. Stativet kan tiltes slik at du har lett tilgang til bagasjerommet. Fås til 2-4 sykler.  

Beskyttelsesgrind i stål

Grinden forhindrer at  lasten i bagasjerommet blir kastet frem i kupéen ved kraftig bremsing eller kollisjon. Det er enkelt å montere opp og ned. Gitteret er fulltestet og tilfredsstiller alle sikkerhets- og forskriftskrav.

Beskyttelsesnett i nylon

Sikkerhetsnett som  monteres i de bakre takfestene og festeringene bak baksetet for å hindre at last kommer inn i kupeen. Nettet er svært enkelt å montere. 

Bagasjesikringsnett

Tekstilnett som forhindrer at bagasjen sklir rundt i lasterommet. Monteres flatt på lasteromsgulvet. 

Fyll ut skjemaet for tilbud på originalt tilbehør

Velg tilbehøret du ønsker tilbud på