218 Brukte biler på lager

Susanne og Simen på Norgestur

18.-22.mai dro Susanne og Simen på en kort, men innholdsrik Norgesferie i en Volvo C40 Recharge. Vi har tatt en prat med de når de kom tilbake og stilte noen spørsmål. Les deres erfaringer med bilen og ikke minst få med deg noen gode tips til destinasjoner i Norge. 

1. Hvordan opplevde dere bagasjeplassen i bilen? 

Det var god plass i bilen. Vi benyttet bagasjerommet med baksetene lagt ned. Dette ga oss mer enn nok plass til masse tur- og teltutstyr og bagasje! Det var også gode oppebevaringsmuligheter i dør og mellom setene. 

2. Hvordan var komforten i bilen?

Det var veldig god komfort i bilen. Det var godt med benplass på fører og passasjersete. Bilen var behagelig å kjøre, spesielt med one pedal drive systemet og skjermen. 

3.Hvordan opplevde dere rekkevidden?

Vi var veldig positivt overrasket når det gjaldt rekkevidden! Hadde kanskje tenkt som mange andre når det kommer til elbil at det kom til å bli stress med lading. Men det gjorde det ikke! Og det var spesielt på grunn av Google kartsystemet med muligheten for å legge inn rute, få opp ulike ladestasjoner på ruten og hvor mye prosent man hadde igjen når man var fremme ved et mål. Dette gjorde det så lett for oss å planlegge rutene våre opp i mot pauser hvor man ønsket å se severdigheter, handle eller spise lunsj. 

4.Hvordan opplevde dere Googlesystemet i bilen?

Googlesystemet var veldig bra. Spesielt merket vi dette for sjåføren, hvor vi brukte det til bl.a. lydnivå, musikkvalg og temperatur. Vi brukte også Google Maps, som var enkelt ved å kun si hvor vi skulle. Det vi likte svært godt var at man f.eks. kunne si: "ta meg til McDonald’s", så fant kartet McDonald’s på vår rute, og hvor mye kjøring fra ruten restauranten var. Vi hadde det også morsomt med vitser og gåter. 

5.Hva brukte dere ladepausene til? 

Ladestoppene ble nøye planlagt ved å bruke Googlesystemet i bilen. Vi kunne planlegge stoppene slik at ladetiden ble brukt til handling og severdigheter. 

6.Hva likte dere spesielt godt med bilen?

Vi elsket plassen i bilen, og at man sitter litt høyt. Spesielt fornøyd med one pedal drive og Google-kart systemet opp i mot ladestopp. 

Hvor gikk turen?

Vi reiste først fra Oslo til Flåm. Stoppet på Borgund stavkirke og Stegastein. Gikk til Prest og teltet på et platå nedenfor toppen. Dag 2 tok vi Flåmbanen til Vatnahalsen, og Zip-Line ned igjen! Dette er faktisk Nordens lengste Zip-line. Derfra syklet vi Rallarvegen tilbake til Flåm. Vi stoppet ved Skjervefossen på vei til Hardanger og campet på Ringøy camping. Dag 3 gikk vi tur til Tveitafossen, spiste lunsj i Kinsarvik og teltet på Lofthus camping. Dag 4 dro vi til Kjeåsen før vi overnattet på Brakanes Hotell i Ulvik. Her fikk vi nyte soling, basseng, badstu, og en deilig hotellovernatting.