170 Brukte biler på lager

Nyheten EX30 tar kundene med storm

Etterspørselen har vært enorm.

Volvo EX30 har åpnet opp for en helt ny kundegruppe for Henrik Østby og Volvo Car Stor-Oslo.

I februar fikk de første kundene i Oslo levert bilen som trolig blir en storselger.

– Mottakelsen har vært fantastisk. Det har vært en enorm interesse for bilen. Vi har faktisk hatt ekstra bemanning i helgene for å ta unna trøkket, sier Henrik Østby, selger ved Volvo Car Stor-Oslo.

Nye Volvo EX30 har blitt hyllet hos en lang rekke bileksperter etter at de fikk prøvekjørt elbilen i november i fjor. Nå er de første modellene levert ut til kunder i Oslo og interessen har på ingen måte avtatt. Alt tyder på at modellen kommer til å bli et svært vanlig syn på norske veier i årene fremover.

– Interessen knuser alt av hva jeg har vært borti tidligere. Det skrives opp og ned om at nybilsalget i Norge er helt dødt. Det gleder oss å knuse disse fordommene, sier en engasjert Østby. 

Grunnen til den store etterspørselen kan ha en helt naturlig forklaring.

– Mange blir rett og slett tatt litt på senga av prisen. 

Koster drøyt 300.000 kroner

Volvo EX30 starter på bare 329.900 kroner. 

– Mange blir rett og slett tatt litt på senga når de ser prisen. Kunder som tidligere har utelukket Volvo på grunn av at den har vært for dyr, har nå plutselig fått et meget godt alternativ, sier Østby.

Startprisen på 329.900 kroner gjelder for EX30 Single Motor med bakhjulsdrift og standard batteripakke, men i Volvo Car Stor-Oslo ser de at majoriteten til nå har valgt største batteripakke med bakhjul- eller firehjulsdrift.

Toppmodellen med firehjulsdrift og hele 428 hestekrefter. er priset fra 454.900 kroner.

– Selv om bilen er rimelig, går den ikke på kompromiss med sikkerheten. EX30 har alt du kan forvente deg av en Volvo, men i et mindre format, sier Henrik Østby, selger ved Volvo Car Stor-Oslo.

Sikkerhet i høysetet

Volvo EX30 er lillesøsteren til EX90 og er en like sikker bil.

Volvo har tenkt sikkerhet rundt alle nye biler de har designet, og det har de tenkt å fortsette med i den nye elbilalderen. Det inkluderer også den minste SUV-modellen, EX30.

Bilen er med andre ord full av sikkerhetsteknologi, som tar vare på deg som sjåfør, dine passasjerer og andre i trafikkbildet.

Leveringstid på fire uker

Med EX30 vil «Volvo-standarden» på sikkerhet bli tilgjengelig for en enda større kundegruppe. 

De første leveringsklare bilene kom til Drammen i romjulen. Volvo Car Stor-Oslo fikk bilen i lokalene sine i slutten av januar. I februar fikk de første kundene bilen levert. 

– Avhengig av hvilken motor og utstyrsversjon man velger, er leveringstiden helt ned i fire uker. Det vil også være noen biler tilgjengelig på Volvo sitt sentrallager som på sikt vil gi enda kortere leveringstid, sier Østby.

Fyll ut skjemaet om du ønsker tilbud på EX30