170 Brukte biler på lager

Strålende høsttur til Norefjell med Volvo XC40 Recharge

16.-18.september reiste vinneren av vår konkurranse på A Walk in the Park til Norefjell Ski & Spa.

Les deres erfaringer med helelektriske XC40 Recharge og Norefjell Ski & Spa.

21.august deltok vi på A Walk in the Park i Frognerparken hvor de besøkende kunne delta i en konkurranse vi hadde i samarbeid med Norefjell Ski & Spa. Konkurransen var å gjette antall dekkventiler i glasset og vår vinner, Mats hadde tippet helt korrekt og vant derfor en weekendtur til Norefjell Ski & Spa med gratis lån av en Volvo XC40 Recharge. 

Vi stilte Mats og familien noen spørsmål i etterkant av turen som de gladelig svarte på. 

1.  Hvordan opplevde dere bagasjeplassen i bilen?

Jeg opplevde bagasjeplassen som romslig og oversiktlig. Vi reiste med vårt standardoppsett: en 120 liter bag til fruen, en 90 liter til meg og minstemann, en sekk, en bæremeis og en vogn (Thule Urban glide 2). Vi hadde baggene og vognen i bagasjerommet, meisen og sekken i passasjersete foran. Fruen og minstemann i baksete. Fjellsko og leker ble lagt på dørken i sete hvor barnesete sto (høyre bak). For å sammenligne med med min E-golf så får jeg plass til vognen og en 120 liters bag i bagasjerommet. Resterende blir plassert der det er plass, og noen ganger på taket. 

2. Hvordan var komforten i bilen?

Komforten i bilen vil jeg si er upåklagelig. Jeg kjører mye bil og mange forskjellige biler. Volvo er en av mine favoritter når det kommer til komfort. Gode seter, oversiktlig dashbord, god å handle, intuitiv skjerm i midtkonsollen. (Smak og behag, men mye bedre enn VW ID.4, Skoda Enyaq og Audi Q4) 

3. Hadde dere godt med plass inne i bilen?

Som nevnt over så er ikke vi særlig nøktern i pakkingen, så plassen ble fort spist opp. Men sett bort i fra det så synes jeg det er god plass i kupéen. Åpent og behagelig med panoramatak. 

4. Hvordan opplevde dere rekkevidden? Måtte dere lade på turen?

Jeg ble positivt overrasket over rekkevidden. Fra jeg hentet bilen på fredag og til jeg parkerte i garasjen søndag ladet jeg ikke en gang og hadde 33% batterikapasitet igjen. Jeg måtte gjøre noen ærede på fredag før vi kjørte og måtte en tur på butikken i Noresund etter vi ankom Norefjell. 

5. Deltok dere på noen aktiviteter på Norefjell?

Vi deltok ikke på noen organiserte aktiviteter på Norefjell. Vi gikk flere turer på stiene i området og plukket blåbær og lete etter frosker (noe minstemann synes var veldig spennende). 

6. Hvordan opplevde dere maten, leiligheten og oppholdet?

Jeg vil begynne med å si at jeg synes det var en generøs premie og jeg er veldig takknemlig. Frokosten og middagen var veldig bra. Leiligheten var stor, romslig og hadde alle fasilitetene en småbarnsfamilie måtte trenge.  Jeg savnet noen lekeapparater på uteområdet. 

7. Fikk dere brukt det innebygde Google systemet? Fungerte det i så fall bra?

Jeg testet Google MAPs. Kjempepluss at navigasjonen kommer opp i dashbordet og ikke på skjermen i midten. Som sagt, enkelt, intuitivt og gjenkjennbart. 

8. Noen andre ting dere var spesielt fornøyd med eller ikke var fornøyde med?

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med både opphold og ikke minst bilen.