170 Brukte biler på lager

Bli sett i mørket

Kombinerer du lys og refleks blir du opptil 6 ganger mer synlig i mørket. Hos våre forhandlere kan du nå på kjøpt disse fantastiske lysvestene. Vestene er et samarbeid mellom Volvo og Groseth Light. 

Bli synlig i mørket

Disse produktene er laget med et design som er basert på tester utført av ledende sikkerhetsorganisasjoner. Med en lysende vest vil du faktisk bli sett 360 grader, mens en refleksvest trenger å bli belyst for å synes. Kombinasjonen av lys og refleks gjør deg derfor 6 ganger mer synlig i mørket. Undersøkelser viser at dersom en bilist kjører i 50 km/timen med nærlys vil den oppdage en fotgjenger før forbipassering slik:

  • Med mørke klær: ca. 2 sek./ 27 meter
  • Med lyse klær: ca. 4 sek / 60 meter
  • Med refleks: ca. 10 sek/ 135 meter
  • Med lys: ca. 60 sek/ 800 meter 

Moderne og lett å bruke

Produktene er komfortable og enkle i bruk. De er laget for lang levetid og er av god kvalitet. Lyset er designet for å gi best mulig synlighet og er homogent og ikke blendene. Strømforsyningen er basert på oppladbart batteri som er laget for å gi konstant lys i mer enn 10 timer. Når batteriet er tomt lader du det enkelt opp med standard USB-C kabel.  

Lysvest til barn/junior

Kommer i størrelse 3-14 år

Pris: 990,-

Lysvest til voksen

Kommer i størrelse XS-2XL til dame og i størrelse S til 5XL til herre. 

Pris: 990,-

Lysende belte

Kommer i to størrelser; 110-130 cm og 158-200 cm. Begge er justerbare og passer fint til f.eks barnevogn, rullestol, sykkelvogn, sekk etc. Flere belter kan også skjøtes sammen.

Pris: 990,- 

Send oss gjerne en henvendelse om du ønsker å bestille lysvest

Velg produkt